BH. TRENERI

Hadžibegić i Halilhodžić razgovarali o reprezentaciji: Vaha prati sve šta se dešava

Faruk Hadžibegić i Vahid Halilhodžić viđeni su na utakmici Premijer lige BiH, a selektor Zmajeva je potvrdio da su i razgovarali o reprezentaciji

Halilhodžić i Hadžibegić na tribinama stadiona u Vrapčićima. Facebook

N. H.

2.5.2023

Selektor fudbalske reprezentacija BiH Faruk Hadžibegić je na stadionu Rođeni u Mostaru posmatrao utakmicu između Veleža i Borca, koja se igrana u sklopu 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Selektor Zmajeva bio je i u društvu Vahida Halilhodžića na ovoj utakmici, a što je on potvrdio putem svoje Facebook stranice.

On se oglasio i otkrio da je razgovarao s Halilhodžićem o reprezentaciji Bosne i Hercegovine, a čak je bilo i govora o igračima koji bi mogli konkurisati za nacionalni tim u narednom periodu. 

- Nadam se da ste danas proveli dan u ugodnom ambijentu, družeći se s prijateljima i porodicom, slaveći Međunarodni praznik rada.

Današnji lijep dan iskoristio sam da pogledam utakmicu između Veleža i Borca, koja je odigrana u fantastičnom ambijentu. Moram istaknuti veliko gostoprimstvo Uprave FK Velež Mostar, kojima se ovom prilikom i zahvaljujem.

U Mostaru sam sreo i svog dugogodišnjeg prijatelja Vahida Halilhodžića, s kojim sam obavio razgovor o temi reprezentacije BiH. Vaha prati sve šta se dešava, a čak smo razgovarali i o igračima koji bi mogli konkurirati za dres bh. tima.

Vaha nam je poželio sreću u našim nastojanjima da se plasiramo na Euro, čemu svi zajedno težimo.

I na kraju, iskoristio bih ovu priliku da od srca čestitam rukometnoj reprezentaciji BiH na plasmanu na Evropsko prvenstvo, a posebne čestitke idu igračima, te selektoru Irfanu Smajlagiću, ali i cijelom Rukometnom savezu BiH - stoji u objavi Faruka Hadžibegića, selektora fudbalske reprezentacije BiH. 

Podsjećamo, Velež je golovima Haskića i Anđušića slavio protiv Borca rezultatom 2:0. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.