ISKRENO

Luka Modrić: Ne znam hoću li produžiti ugovor s Real Madridom

Modrić je u zanimljivom razgovoru govorio o svojoj ljubavi prema fudbalu, te kako je sve ove godine uspio ostati u svjetskom vrhu

Luka Modrić. Drago Sopta/HNS

FENA

19.3.2024

Kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić bio je glavna zvijezda sportskog dijela 13. izdanja "Sharjah Ramadan Majlisa", simpozija vodećih arapskih i međunarodnih kulturnih, umjetničkih i sportskih djelatnika, koji je održan u amfiteatru Al Majaz u Sharjahu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Sharjah Ramadan Majlis je održan pod pokroviteljstvom šeika Sultana bin Ahmeda Al Qasimija, a glavna zvijezda prve sesije pod nazivom "Nogometne vještine: Uspostava i razvoj," bila je zvijezda hrvatske reprezentacije i Real Madrida.

Modrić je u zanimljivom razgovoru govorio o svojoj ljubavi prema fudbalu, te kako je sve ove godine uspio ostati u svjetskom vrhu. Otkrio je i kako nije siguran hoće li produžiti ugovor s Real Madridom iduće sezone.

- Ne znam hoću li produžiti ugovor s Real Madridom sljedeće sezone. Ne postoji niko bolji od Real Madrida, ostale momčadi, kao što znate, stepenicu su ispod nas. Hvala Madrid - prenose lokalni mediji Modrićevu izjavu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.