UPS!

Ljepotici iz Zenice ispale grudi usred borbe sa djevojkom zvijezde Partizana: Sudiji nije bilo lako

U američkom slengu se ovo naziva "kvar garderobe", ali...

Nezgoda tokom borbe. Screenshot

D. H.

9.12.2023

Arijana Grejs je morala da popravlja top usred meča zbog toga što je poslije šuta Karmen Petrović pokazala grudi na čuvenom događaju WWE.

U jednom trenutku je Karmen, koja je u javnosti poznata kao djevojka Bruna Kabokla iz Partizana, šutnula rivalku koja je morala da zastane na trenutak da bi popravila gornji dio odjeće.

Arijana je odmah shvatila šta se dešava, popravila odjeću i – nastavila borbu. Sudija je vidio da nešto nije u redu, a onda je naglo skrenuo pogled kako ne bi gledao direktno u nju.

Dobra vijest za Arijanu je što je glavna kamera bila iza njenih leđa, pa kamera koja je snimila čitav trenutak, nije snimila i obnaženi trenutak.

Karmen Petrović se trenutno takmiči u WWE, poznatijem kao hrvanje, i ima crni pojas (treći dan). Ova ljepotica je porijeklom iz BiH, a izabrala je da promijeni ime kada je stigla u SAD.

Rođena je u Zenici kao Monika Klisara, a sada ima drugačije za borbe. Vrlo brzo je pokupila veliki broj simpatija, a njene atraktivne fotografije privlače veliku pažnju.

Do debija Kabokla u dresu Partizana dobila je skoro četiri hiljade novih pratilaca (53,6 hiljade trenutno), pa će se o njoj još pričati…

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.