TENIS

Damir Džumhur ekskluzivno za Dnevni avaz o ljubavi sa srbijanskom manekenkom: Nije istina da me Dejana vara, lijepo nam je zajedno

N. AJNADŽIĆ

13.7.2017

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur (25) našao se u centru pažnje nakon objave da je u vezi sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković (24).

Međutim, prema pisanju tamošnjih medija, ova romansa ne bi trebala dugo potrajati jer je lijepa Beograđanka uhvaćena s drugim muškarcem.

Regionalni mediji navode kako se Dejana nije libila razmjenjivati nježnosti pred svima iako je u vezi s Džumhurom. Iako su smatrali da je rano govoriti o ljubavi, pa se tako nakon objave fotografija na društvenim mrežama ni Dejana ni Damir nisu oglašavali po pitanju nove veze, naš proslavljeni teniser jučer je za „Dnevni avaz“ ekskluzivno demantirao navode o njenoj prevari.

Sporna fotografija navodne Dejanine prevare

Prešli granicu

- Prije svega, možete slobodno demantirati navode da me prevarila. Na fotografijama koje su objavili mediji je naš zajednički prijatelj koji je zaslužan za to što smo zajedno. Dobro ga poznajem, kao što znam i to da su vrijeme proveli zajedno - odlučno je rekao Džumhur.

Dodao je da nije očekivao veliku medijsku pompu. Ne voli se eksponirati i nije navikao na to, ali mu je zasmetala činjenica da su pojedini mediji prešli granicu.

- To je njen najbolji prijatelj koji je bio s nama na odmoru u Crnoj Gori, a inače je iz Beograda. Kada imam vremena, pričam s Dejanom preko videopoziva, te je u više navrata i njen prijatelj bio u njenom društvu. To su jednostavno gluposti, ali najgore je što se upravo te gluposti prošire brzo - istakao je Džumhur.

Slobodno vrijeme

Jasno nam je dao do znanja da ga je s Dejanom upoznao upravo dečko s fotografije. Njegovo ime nije želio otkriti zbog poštivanja privatnosti, a veza s Dejanom počela je nakon sve češćih dopisivanja. Potom su se počeli sve češće viđati.

- Tako je naša veza počela. Sve se nekako brzo desilo, ali je lijepo. Stvarno je lijepo. Još je prerano za neke daljnje priče, jer nismo dugo zajedno, tek nekih mjesec - naglasio je bh. teniser.

Znamo se izboriti s vezama na daljinu

Uspješni Sarajlija posljednjih godina živi u Beogradu, rodnom gradu svoje izabranice, zbog čega smatra da će imati dovoljno vremena za zajednička druženja.

- Njene prijašnje veze, kao i moje, bile su na daljinu. Tako da se znamo izboriti s tim. To nije problem ni za jedno ni za drugo - zaključio je Džumhur.

Dejanine ranije veze sa sportistima

Seksepilna Dejana ostala je upamćena po učešću u rijaliti programu "Prvi srpski top-model". Zbog provokativnih fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama, srbijanska javnost je često naziva starletom, što mlada manekenka stalno demantira. Za italijanski "Vogue" je snimila editorijal kao i za austrijski časopis "Vangardist", a karijeru modela je gradila i u Majamiju s modnom agencijom "Elite model managment", kao i u Milanu.

Srbijanskoj javnosti poznata je po ljubavnim vezama sa sportistima. Tako je najveću pažnju privukla vezom s golmanom srbijanske reprezentacije Vladimirom Stojkovićem, te su mnogi upravo Dejanu optuživali da je kriva za njegov razvod od supruge, manekenke Bojane Rajić. Lijepa Dejana dovođena je u veze s fudbalerom Milanom Smiljanićem, kao i američkim manekenom i glumcem Tajsonom Bekfordom (Tyson Beckford), što nikada nije potvrdila, ali ni demantirala.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.