Za Levandovskog nude 150 miliona eura, pa se oglasio Jup Hejnkes

Autor: Avaz Sport
24.02.2018 11:35
A
A
A

Poljski napadač Robert Levandovski nedavno je zamijenio dugogodišnjeg agenta Kučarskog popularnijim Pinijem Zahavijem koji je prodao Nejmara u PSG-u za najveći iznos u historiji nogometa.

Taj potez bio je dovoljan da se ponovno rasplamsa priča o želji za odlaskom poljskog napadača iz Bajerna, a mnogi njemački i španski mediji već dugo izvještavaju kako je na ljeto gotovo siguran njegov transfer u madridski Real koji bi za njega bio spreman dati i do 150 miliona eura.

No, daljnjim naklapanjima o odlasku najboljeg napadača kluba pokušao je stati na kraj trener Bajerna Jup Hejnkes koji tvrdi kako je ovaj posao jednostvano - nezamisliv.

"Njegova zamjena agenta nema nikakve veze. Ne mislim se baviti time. Mogu vam samo reći da sam razgovarao s čelnicima kluba i prema onome što su mi rekli, nemam razloga za brigu o njegovom odlasku.", rekao je trener Bavaraca za Kicker.

"Bajern jednostavno nije klub koji prodaje svoje najbolje igrače. Najbolji igrači Bajerna ostaju u Bajernu, nezamislivo je da bi on mogao biti prodan", zaključio je Hejnkes.