RADOST IFTARA U MONTIJU

Radost iftara u Hotelu Monti

Hotel Monti nudi ekskluzivnu iftar ponudu za bogato gastronomsko iskustvo u mjesecu Ramazanu, uz tradicionalna jela i udobnu atmosferu

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Marketing

18.3.2024

Neizmjerno je mnogo ljepote u iščekivanju iftara koji obilježava ovaj mjesec pobožnosti, skrušenosti i jačanja međuljudskih odnosa, mjesec koji želimo podijeliti sa porodicom i prijateljima.

Dobrodošli u Hotel Monti gdje se susreću elegancija, udobnost i nezaboravna gastronomska iskustva. S ponosom vam predstavljamo našu ekskluzivnu ponudu za iftar, posebno osmišljenu kako bismo obogatili vaše iskustvo i učinili ovaj mjesec Ramazan još posebnijim. Ove godine, Hotel Monti nudi posebnu iftar ponudu koja će vas odvesti na gastronomsko putovanje puno okusa i tradicionalnih jela. 

Radost iftara u Hotelu Monti. Hotel Monti

Radost iftara u Hotelu Monti. Hotel Monti

Naš tim vrhunskih kuhara priprema pažljivo odabrane menije koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Uživajte u bogatom izboru tradicionalnih jela pripremljenih sa svježim sastojcima i pažljivo kreiranim desertima koji će vas oduševiti.

Neka naša elegantna i udobna atmosfera hotela upotpuni vaše iskustvo, stvarajući nezaboravne trenutke zajedništva i radosti. Iftarsko druženje u Hotelu Monti prilika je za uživanje u posebnom ambijentu.

Post za muslimane tokom ramazana obično sadržava povećan broj namaza i učenja Kur'ana. Za muslimane je ramazan prilika za duhovnu katarzu, stoga u ponudi hotela Monti nalazi se i mesdžid gdje nakon iftara možete obaviti molitvu.

Radost iftara u Hotelu Monti. Hotel Monti

Rezervišite svoje mjesto već danas i pridružite nam se na putovanju okusa i mirisa koji će obogatiti vašu dušu i tijelo. Budite dio naših iftara dok zajedno obilježavamo ovaj sveti mjesec.

Za rezervacije i dodatne informacije, molimo vas da nas kontaktirate na broj telefona 033/744-700 ili putem maila.

Radujemo se vašem dolasku i dijeljenju ove posebne prilike s vama. Neka Hotel Monti bude Vaša destinacija za iftar!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.