REAKCIJA

Krivić devastirao Komšića

Da li je Komšićev jaran Milanović 2010. godine kada je na skupu SDP-a pozivao na glasanje za Komšića za člana Predsjedništva BiH postavljao međe za podjele naše države i da li je Komšić možda Milanovićev saučesnik jer su zajedno šetali po Bosni

E. Ć.

28.9.2022

Krivić: Željko Komšić ponovo vrijeđa našu inteligenciju, da bi dobio jefitine glasove. Facebook

Anis Krivić, kandidat SBB-a za Parlament BiH, reagirao je na izjavu Željka Komšića, člana Predsjedništva BiH i predsjednika DF-a.

Krivićevu reakciju prenosimo u cjelosti.

- Željko Komšić ponovo vrijeđa našu inteligenciju, da bi dobio jefitine glasove, Željko se svađa i sa samim sobom.

U najnovijoj izjavi Komšić kaže da predsjednik Hrvatske Zoran Milanović svojim dolaskom uoči izbora u BiH "postavlja među za buduće podjele, određivanje teritorije koja treba da pripadne pod vlast susjednih država".

Poštovani Komšiću, ima nas mnogo koji nismo zaboravni poput tebe, pa postavljamo jednostavno pitanje.


Komšić i Milanović zajedno na skupu SDP-a 2010. godine. Facebook

Da li je gospodine Komšiću Milanović postavljao međe za podjele BiH i 2010. godine kada je šetao po Bosni i Hercegovini obilazeći predizborne skupove na kojima je tebi davao podršku?

Pitam se da li je Komšićev jaran Milanović 2010. godine kada je na skupu SDP-a pozivao na glasanje za Komšića za člana Predsjedništva BiH postavljao međe za podjele naše države i da li je Komšić možda Milanovićev saučesnik jer su zajedno šetali po Bosni.


Susret Milanovića i Komšića. Facebook

Željko Komšiću da li je i to bilo ponižavanje BiH? Sigurno je da tvoje vrijeđanje naše inteligencije je direktno ponižavanje nas kao građana BiH - poručio je Krivić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.