TAKMIČENJE NA IGMANU

Magazinović objavio fotografiju staru 40 godina nastalu na ZOI-u: Nisam puno toga vidio od velikih čika

Ako na 40. godišnjicu Olimpijade kažem da se mnogo toga sjećam, logična reakcija će biti - pa čovječe koliko ti godina imaš, naveo je Magazinović

Saša Magazinović. Fena

N. Aj.

8.2.2024

Slavimo 40. godišnjicu Zimskih olimpijskih igara održanih u Sarajevu. Društvene mreže danas su krcate objavama Vučka, simbola ZOI-a 84, kao i drugih uspomena na veličanstvenu godinu.

I šef Kluba SDP-a BiH u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine Saša Magazinović podijelio je s prijateljima na društvenim mrežama fotografiju staru 40 godina, na kojoj je on, kao dječak s članovima porodice.

- Ako na 40. godišnjicu Olimpijade kažem da se mnogo toga sjećam, logična reakcija će biti - pa čovječe koliko ti godina imaš? Tada nisam mogao ni pomisliti da ću se baviti poslom kojim se bavim i da ću vrlo često u inostranstvu sa ponosom spominjati da dolazim iz olimpijskog grada Sarajeva - naveo je Magazinović.

Dodao je da je pronašao fotografiju iz 1984. godine nastalu na Igmanu dok je pratio takmičenje u skijaškim skokovima.

- Nisam puno toga vidio od velikih čika, ali smo se Ana Magazinius i ja super zabavili. Vjerujem da su tata i Branko Magazinović vidjeli dosta više - napisao je Saša Magazinović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.