NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem "Dnevnom avazu" čitajte: Ko podmeće Bećiroviću i Radončiću!

Ovo je očigledan primjer falsificiranja i potpisa i dokumenata, izjavio je za „Avaz“ Alija Kožljak, šef kabineta Bećirovića

Avaz

Avaz.ba

26.4.2024

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Ko podmeće Bećiroviću i Radončiću!

Na pamfletu s falsificiranim memorandumom Predsjedništva BiH Denisu Bećiroviću i bivšem dvostrukom ministru sigurnosti naše zemlje Fahrudinu Radončiću jučer se pokušao podmetnuti poziv građanima na hitnu mobilizaciju. Ovo je očigledan primjer falsificiranja i potpisa i dokumenata, izjavio je za „Avaz“ Alija Kožljak, šef kabineta Bećirovića.

Odgođeno glasanje za rezoluciju o Srebrenici. Generalna skupština UN-a 2. maja trebala je da se izjasni o rezoluciji, ali je glasanje odgođeno. Ovu informaciju potvrdio je ambasador Bosne i Hercegovine pri UN-u Zlatko Lagumdžija.

Konaković optužuje Tužilaštvo BiH. Ministar vanjskih poslova i lider NiP-a Elmedin Konaković održao je pres-konferenciju povodom akcije „Crna kravata 2“, koja je, kako je navedeno, usmjerena protiv najbližih saradnika šefa narkokartela Edina Gčanina Tita, a u okviru koje su uhapšene 23 osobe u BiH, no samo su tri ostale u pritvoru.

Aerodrom je naša prilika. Aerodrom Bihać sigurno je generacijski projekt koji nije vezan isključivo za grad Bihać nego i za USK, pa i FBiH. Vidimo da možemo unaprijediti i naš turistički potencijal i privući nove investitore, olakšati dolazak našoj dijaspori, mnogo je benefita.

„Adriatic Metals“ oživio Vareš i regiju. Vareš će zauvijek ostati upamćen po svojoj rudarskoj prošlosti i bogatom naslijeđu ,mineralnih resursa, ali otkako se kompanija „Adriatic Metals“ pojavila u Varešu s investicijama u višemilionskom iznosu, ovaj grad koji je izumirao ponovo je oživio.

Djecu nam je unakazio. Kada sam nazvao svog Davuda poslije ročišta i rekao mu da je Alen Pleh dobio osam godina za svirepi napad na njega i prijateljicu, njegov odgovor na to će mi odzvanjati u glavi, rekao je da je to malo za ono što im je učinio – kazao je Hajrudin Ćuprija, otac dječaka.

U današnjem broju donosimo prilog „Tv Extra“.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.