INCIDENT U SARAJEVU

Oglasio se MUP KS: Novi detalji o sukobu Irona Pukija i Adnana Redžovića

Puki je jučer rekao kako ga je Redžović napao i da je zbog toga završio na Kliničkom urgentnom centru, gdje mu je pružena adekvatna ljekarska pomoć

Puki: Redžović ga napao. Facebook

E. Ć.

14.11.2023

Bosanskohercegovački bokser Edin Puhalo, alijas Iron Puki, i bivši kikbokser Adnan Redžović fizički su se sukobili jučer u zgradi Općine Centar u Sarajevu .

Puki je rekao kako ga je Redžović napao i da je zbog toga završio na Kliničkom urgentnom centru, gdje mu je pružena adekvatna ljekarska pomoć.

O incidentu u zgradi Općine Centar oglasio se i MUP Kantona Sarajevo.

- Dana 13. novembra 2023. godine u 17 sati, policijski službenici PU Centar uhapsili su A.R., rođen 1977. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Osumnjičeni je upotrebom fizičke snage prethodno istog dana nanio teške tjelesne povrede E.P. iz Sarajeva, konstatovane na UKC-u u Sarajevu.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a 46-godišnjak je predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo - saopćeno je iz MUP-a KS.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.