KOMŠIJE ŠOKIRANE

Ovo je Nikola koji je ubio Lelu, pa sebe na Novom Beogradu

Od Lazarevića na društvenim mrežama se oprostila i njegova supruga

Nikola: Počinio ubistvo pa samoubistvo. Facebook

N. H.

17.5.2024

Četrdesetpetogodišnji Nikola Lazarević iz Požarevca, koji je u srijedu oko 17 sati nasrmt izbo nožem Lelu Stojadinović na Novom Beogradu, zaprepastio je sve koji ga poznaju. 

- E, moj druže i prijatelju, nije trebalo ovako. Počivaj u miru - napisao je jedan Nikolin prijatelj na Facebook-u, opraštajući se od njega.

Oni koji su ga poznavali kažu da je bio korektan čovjek. 

- On živi u Požarevcu sa suprugom i porodicom. Imao je autolimarsku radnju i šlep službu. Posao mu je dobro išao, lijepo je zarađivao, tako da je porodica bila materijalno obezbjeđena. Njegova supruga je također fina žena, a šta se s njim desilo vjerujte da ne znamo - kaže jedan šokirani komšija iz Požarevca i dodaje:

- Čuli smo da je ubio neku ženu u Beogradu, pa sebe, a ko je njemu ta žena mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno, jer Nikola u Požarevcu ima svoju suprugu. Ja sad ne mogu da tvrdim da mu je ubijena bila djevojka, nisam ih nikada vidio zajedno, niti znam ko je ta žena. Čudna situacija - priča on.

Od pokojnog Lazarevića na društvenim mrežama se oprostila i njegova supruga. Ona je objavila niz njihovih zajedničkih fotografija, na kojima su zagrljeni, a prijatelji su joj ispod izjavljivali saučešće.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.