INTERNET EKSPLODIRAO

Ministar vanjskih poslova Hrvatske glavna tema na društvenim mrežama nakon pokušaja da poljubi njemačku šeficu diplomacije

Grlić Radman je prilikom slikanja na konferenciji o jačanju i proširenju Evropske unije u Berlinu krenuo u pokušaj poljupca, na što se ona izmaknula

Pokušaj da poljubi njemačku šeficu. Facebook

Z. K.

4.11.2023

Hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman je nakon pokušaja da pred kamerama i fotoaparatima poljubi njemačku šeficu diplomatije Analenu Berbok (Annalena Baerbock), koji je završio dosta neugodnim prizorom, postao jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

Naravno, Twitter ima najviše inspiracije u sprdanju Radmana.

Grlić Radman sazvao je presicu nakon pokušaja da pred kamerama i fotoaparatima poljubi njemačku šeficu diplomacije koji je završio dosta neugodnim prizorom.

- Ne znam u čemu je bio problem. Nisam to vidio, nisam bio svjestan. Mi se uvijek srdačno pozdravimo. To je jedan srdačan ljudski pristup kolegici... I kolegi... - rekao je Grlić Radman, prenosi Index. 

Podsjetimo, Grlić Radman je prilikom slikanja na konferenciji o jačanju i proširenju Evropske unije u Berlinu krenuo u pokušaj poljupca, na što se ona izmaknula.

Izgledala je prilično zbunjeno i nastavila je gledati prema kamerama, dok se Grlić Radman samo smješkao.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.