NE ODUSTAJE

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: "Reci mi gdje su njegove kosti! Pred mojim očima si ga odveo!"

Jovana Radana je Iva Radić dočekala u petak ujutro u Beogradu, gdje se pojavio u Tužilaštvu za ratne zločine

Iva Radić suočila se s čovjekom koji je osumnjičen za ubistvo civila. YouTube

Z. K.

27.4.2024

U emisije Provjereno Nove TV godinama su pratili potresnu priču o Ivi Radić, koja više od 30 godina ne odustaje od potrage za istinom o svojem ocu. Sada su objavili potresnu snimku u kojoj Vukovarka Iva pokušava još jednom od čovjeka za kojega tvrdi da je odveo njenog oca saznati gdje su njegove kosti.

Bez odgovora

Jovana Radana je Iva Radić dočekala u petak ujutro u Beogradu, gdje se pojavio u Tužilaštvu za ratne zločine. Na pitanja hoće li napokon reći gdje je završio njen otac i gdje su njegove kosti, Radić ni ovaj put od Radana nije dobila odgovore.

- Hoćeš mi reći gdje mi je otac, odveo si ga pred mojim očima - pitala je Iva Radić Jovana Radana on je odgovorio: „Otkud ja znam?"

Traži kosti oca

Kako ne znaš, odveo si ga... Reci gdje su mi kosti pokojnog oca - zavapila je prema Radanu Iva Radić, a novi odgovor je bio: "Pa ne znam."

Iva se još prije pet godina pred kamerama Provjerenog suočila s čovjekom koji je osumnjičen za ubistvo civila i silovanja u Vukovaru, čovjekom kojeg je vidjela kako sjeda u automobil i u nepoznato odvodi njezinog tatu Miju Radića. Radan je tada bio pripadnik srpske paravojne formacije.

Video pogledajte OVDJE.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.