PROMOCIJE

U Sarajevu predstavljeni RAV4 i Toyota Corolla

U zvaničnom dijelu događaja otkrivena je zvijezda večeri - potpuno nova Toyota Corolla i ispričan njen put od legende do hibrida

Veliki interes za nove modele

Piše: Avaz.ba

6.3.2019

U Toyota prodajnom salonu "Bunjo" u Sarajevu sinoć su, u prisustvu velikog broja zvanica, predstavljeni automobili nove Toyota generacije RAV 4  i Corolla.

T V voditeljica Adrijana Kurtišaj, između ostalog, istakla je da je RAV4 pionir SUV segmenta, oblikovan za one koji se žele isticati i koji žive život punim plućima. Od 1. februara počela je njegova zvanična prodaja u BiH  po cijeni od 55.740 KM za benzinsku varijantu. Sinoćna promocija bila je prilika za najavu početka prodaje nove Corolle, čija se cijena, također za benzinsku varijantu, kreće od 33.370 KM. 

U zvaničnom dijelu događaja predstavljena je zvijezda večeri - potpuno nova Toyota Corolla i ispričan njen put od legende do hibrida.  U besprijekornoj reputaciji Corolle potencijalni kupci mogu uživati kroz 3 karoserijske izvedbe – dinamična i sportska Corolla Hatchback je praktična i atraktivna, a za one koji trebaju više prostora tu je nova Corolla Touring Sports, nudeći u podjednakoj mjeri praktičnost i udobnost, dok Corolla Sedan zaokružuje savršeni trio Corolle pružajući idealan izbor za svaku vrstu vozača.  

Gosti su se mogli upoznati i sa platformom START YOUR IMPOSSIBLE, u čijoj srži su Toyotino globalno partnerstvo sa Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama, kojom su, kako je istaknuto, izuzetno ponosni u kompaniji. Namjera platforme jeste da kroz blisku saradnju sa Olimpijskim i Paraolimpijskim komitetima i sportistima, kroz rješenja za mobilnost i kroz promociju vrijednosti za koje se Toyota zalaže, ovaj gigant u autoindustriji pomogne transformisati svijet nabolje.


Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.