PROMOCIJE

Legendarni model BMW-ove Serije 3 stigao u BiH

Dinamika novog BMW-a sada je dodatno poboljšana, čime postavlja nove standarde i ostaje predvodnik u klasi sportskih limuzina

Piše: Avaz.ba

13.3.2019

Kompanija "Autocentar Tomić" predstavila je sinoć u hotelu "Radon plaza" u Sarajevu legendarni model – potpuno novi BMW Serije 3.  

Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Bosni i Hercegovini, kao i u svijetu, izazvala je veliki interes i prije službenog početka prodaje. O iznimnom zanimanju kupaca za novi model govori činjenica da su u prodajnim salonima "Autocentra Tomić" prvi ponosni vlasnici već preuzeli ključeve svoje Serije 3.  

Upravo je BMW-ova Serija 3, kao sinonim sportske, porodične, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine, u BiH stekla brojne simpatizere. Predstavlja samu bit BMW-ovog promišljanja automobila u kojem vozač bez kompromisa uživa u svakom prijeđenom kilometru kada su u pitanju udobnost i sigurnost. Zahvaljujući inovativnim rješenjima, BMW-ova Serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo, po čemu je oduvijek bila lider klase.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Novi BMW Serije 3 je do 55 kilograma lakši, uz 50 posto kruću konstrukciju, a prepoznatljiv je po svojim proporcijama, snažnom sportskom izražaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama - kao što to biva od prvog predstavljanja modela prije više od 40 godina.

Dinamika novog BMW-a Serije 3 sada je dodatno poboljšana, čime postavlja nove standarde i ostaje predvodnik u klasi sportskih limuzina. Povećanje međuosovinskog razmaka od 41 mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji, uz zadržavanje predvidljivosti koju garantira jednak omjer mase od 50/50 s prednje i stražnje strane koji rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW Serije 3.  

Nova Serija 3, kao i ostali noviteti, u prodajnim je salonima "Autocentra Tomić" u Mostaru, Sarajevu i Banjoj Luci. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.