BMW M3

Pogledajte kakvu zvijer vozi najstariji sin bivšeg splitskog gradonačelnika

Joško Kerum pohvalio se na Instagramu nabrijanim BMW-om

A. J.

Auto je 2009. godište

Foto: 24.sata


Joško Kerum, najstariji sin bivšeg splitskog gradonačelnika i aktuelnog kandidata za istu poziciju Željka Keruma te vlasnik splitskog trgovačkog centra "Joker", pohvalio se na Instagramu nabrijanim BMW-om, piše 24.sata.

- Auto je 2009., body kit je Vorstainer gtrs3 full carbon (samo 100 u svijetu, a od toga šest u Europi). Ispuh Akrapović. Motor je atmosferski 4.0 V8 s kompresorom od g-power (640 KS, 750 n/m). Max izmjerena brzina s ovim motorom preko 360 km/h. I dalje jako impresivno za cestovno vozilo iz 2009.! Kao što možete vidjeti na mom profilu od tada do 2021. auto je mijenjao tri boje i sad je u foliji. Komentirajte u kojoj varijanti vam je bio najbolji, crna, krom, narančasta, matt ili možda nijedna? - napisao je.

  • Prema procjenama vrijedi između 80 i 100 hiljada eura

    Prema procjenama vrijedi između 80 i 100 hiljada eura

    Foto: 24.sata


Skupocjeni BMW M3 nosi registarske oznake ST 1991-JK, koje označavaju godinu rođenja i inicijale Kerumovog sina, a u fokus javnosti došao je nakon napisa da mu ga je otac navodno kupio za 18. rođendan. Tokom godina, na autu su izrađene značajne preinake, od širokih sportskih guma preko sportskog auspuha do preuređenih leptir vrata.

  • Vrlo malo takvih vozila je na tržištu

    Vrlo malo takvih vozila je na tržištu

    Foto: 24.sata


Prema mišljenju stručnjaka, vrijednost takvog serijskog M3 BMW-a bez prerada je između 30 i 40 tisuća eura. Trenutno, s preradama, vrijedi između 80 i 100 hiljada eura, iako ga je teško procijeniti jer ih je vrlo malo na tržištu, piše 24.sata.

Više o:

BMW Joško Kerum
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na