NOVITETI

Ferrari Purosangue dobit će moćni V12 motor

Opisuju novi model kao "punokrvan" i kao veliku promjenu koja će simbolizirati Ferrarijevu težnju za "novim vrhuncima"

Znamo da je riječ o crossoveru, ali neće sve biti drukčije. Agencije

H. J. I.

12.5.2022

Ferrari nas već neko vrijeme priprema na dolazak Purosanguea. Ime koje na talijanskom znači nešto kao "punokrvan" Ferrari daje modelu koji se značajno razlikuje od svega što smo od te marke dosad vidjeli.

Znamo da je riječ o crossoveru, ali neće sve biti drukčije. Čini se kako će Purosangue dobiti moćni V12 ispod poklopca.

Talijanska marka objavila je kako priprema novi model koji će pokretati V12 motor. Opisuju novi model kao "punokrvan" i kao veliku promjenu koja će simbolizirati Ferrarijevu težnju za "novim vrhuncima".

Ukratko – povišeni model koji će dovesti nove kupce. 


Iako će Ferrari Purosangue dobiti i plug-in hibridni pogon, u ponudi će biti i “pravi” V12. Novi model na tržite bi trebao doći krajem godine.

Više nije tajna niti kako će Purosangue izgledati. Već su se pojavile slike prednjeg i stražnjeg dijela, a Ferrari je objavio i službenu fotografiju sprijeda. To što će novi model imati V12 trebalo bi donekle umiriti one koji se ne mogu pomiriti s činjenicom da će i Ferrari imati crossover u ponudi.

Nije da to nekoga u Maranellu previše brine, jer očekuju rekordnu prodaju. Uspjelo je Porscheu, Lamborghiniju, Bentleyu i Aston Martinu, pa će uspjeti i Ferrariju, bez sumnje…,piše Auto.to.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.