BORILAČKI SPORTOVI

Taekwondo: Livnjacima 19 medalja u Tomislavgradu

Turnir za uzraste vrtićanaca

Al. K.

13.4.2015

Na taekwondo turniru održanom u subotu u Tomislavgradu za uzraste vrtićanaca, mlađih kadeta i kadeta na kojem nastupilo 200 takmičara iz Hrvatske, Slovenije, Slovačke i BiH, livanjski Magone je osvojio 19 medalja, i to: 5 zlatnih, 6 srebrnih i 8 bronzanih.

Bronzane medalje su osvojili: Matej Orlović, Stipe Čondrić, Ivica Mihaljević, Marija Brnić, Barbara Tičinović, Tomislav Dronjić, Lara Krželj i Petra Ždero, srebrne: Martina Tolo, Imran Omeragić, Saša Viktoria Knežević, Veronika Dolić, Sara Tičinović i Minel Zrno, dok su zlatne osvojili: Marija Orlović, Ivan Rimac, Antonio Tičinović, Maja Dolić i Stefan Đurica.

Najboljom vrtićankom turnira proglašena je Marija Orlović, dok je najboljim kadetom proglašen Stefan Đurica. Magone se našao na postolju i u ekipnom plasmanu.

Zajedno sa Koryom iz Tomislavgrada, u ukupnom plasmanu je osvojio prvo mjesto, u kategoriji mlađih kadeta/kinja prvo mjesto, u kadetima/kinjama treće mjesto i u vrtićancima drugo mjesto. Magoneu slijedi gust raspored za mjesec maj i u toku su pripreme za predstojeće turnire, informacija je iz kluba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.