BORILAČKI SPORTOVI

Sutra u sarajevskoj Skenderiji manifestacija Bosnian Fight Championship 2

Borci će po prvi put imati mečeve u kavezu

Redakcija

12.6.2015

U prostorijama hotela „Holiday“ danas u 14 sati Sarajevu održana je pres-konferencija pred sportsku manifestaciju Bosnian Fight Championship 2 koja će se sutra održati u sarajevskoj Skenderiji.

Prisutnim novinarima obratio se Denis Stojnić, naš najbolji MMA borac, koji će u glavnoj borbi večeri odmjeriti snage sa Riccom Rodriguezom, a teškaši pokušat će raščistiti ono što je ostalo kontroverzno u njihovom posljednjem susretu prije dvije godine.

- Bilo je mnogo govora o prethodnom meču protiv Ricca Rodrigueza i želio sam da mu pružim priliku za revanš. Sudac koji je sudio prethodni meč je strašno pogriješio i zato sam ovog puta doveo suca iz Holandije, koji mi je već sudio nekoliko mečeva. Ricco je trebao danas popodne doći u Sarajevo, ali je zbog problema na aerodromu u Americi njegov let otkazan i on dolazi sutra popodne. Direktnog TV prijenosa neće biti iz razloga što želimo veći broj publike u dvorani za ovaj spektakl. Za sutrašnji meč spremao sam se u Holandiji i veoma sam zadovoljan kako je sve ispalo- rekao je tom prilikom Stojnić.

Podsjetimo, na ovoj manifestaciji borci će po prvi put u Sarajevu imati mečeve u kavezu, što će zasigurno biti prava poslastica za ljubitelje borilačkih sportova u BiH, ali i iz regiona koji su najavili svoj dolazak u Sarajevo sutra.

Karte za BFC 2 se još uvijek mogu kupiti po cijeni od 7 KM (parter sjedenje), 5 KM tribine, i VIP 20 KM i to putem portala kupikartu.ba, na platou Skenderija i na prodajnom mjestu ispred kluba "Cheers“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.