BORILAČKI SPORTOVI

VEČERAS BORILAČKI SPEKTAKL Sve spremno za "Fight night 2015" u Vitezu

U ringu najperspektivniji bokseri i K1 borci iz BiH i regije

D. Pa.

24.7.2015

Sve je spremno za borilački spektakl pod nazivom "Fight night 2015", koji će se večeras sa početkom u 20 sat iu organizaciji kluba borilačkih sportova "Šampion" iz Sarajeva održati u viteškoj sportskoj dvorani. Organizatori ističu kako su uložili maksimalne napore da večeras u ring izađu najperspektivniji i ujedno najspremniji bokseri i K1 borci iz BiH i regiona, uz svesrdnu podršku sponzora i Općine Vitez. 

- Svi ljubitelji boksa večeras će moći uživati u pravoj sportskoj poslastici, ukupno 10 mečeva i to po pet u boksu i K1 borilačkoj vještini. Pored mečeva u muškoj, održat će se i jedan kick boks meč u ženskoj kategoriji u kojoj će nastupiti Zeničanka Aida Halać, aktuelna profesionalna prvakinja Evrope u lakoj kategoriji do 54 kg u kick boxu po K1 pravilima - poručili su organizatori.

fight-night-zenica

Dodaju kako će specijalni gosti ove bokserske gale biti najbolji MMA borac Denis Stojnić i Adnan Redžović, najbolji bosanskohercegovački bokser u teškoj kategoriji koji se bori pod okriljem "Sturm box promotiona".

Harisa Radmilovića, aktuelnog prvaka Balkana u teškoj kategoriji, večeras u Vitezu očekuje meč protiv Srbijanca Nedeljka Čvorovića, koji u svojoj zemlji trenutno važi kao jedan od najkvalitetnijih boksera.

U fokusu svih Vitežana bit će borba njihovog sugrađanina izuzetno talentovanog Lovre Krište i Srbijanca Aleksandra Golića.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.