BORILAČKI SPORTOVI

PROVOKACIJA BRITANCA Fury uletio u ring Wilderu: Ti si propalica, proći ćeš kao Kličko!

Zaprijetio Amerikancu te ga pozvao na borbu za pojas

Autor:(A. Vr.)

17.1.2016

 

Britanski bokser Tyson Fury ušao je u ring nakon pobjede Deontaya Wildera protiv Poljaka Adama Szpilke i zaprijetio Amerikancu te ga pozvao na borbu za pojas.

- Postoji samo jedan Tyson Fury! Što imaš za reći na to?, vikao je teškaški prvak po WBA, IBF, WBO i IBO organizacijama ušavši u ring Deontayu Wilderu.

Ništa novo za Furyja, slične provokacije priredio je i prije meča s Kličkom i očito je ušao u glavu Ukrajinca jer mu je uzeo sve pojaseve prvaka. Istim receptom pokušava se poslužiti i u slučaju WBC prvaka Wildera.

- Ovo je sve predstava. Ne bojim se nikoga, borit ću se s tobom kad god želiš i gdje god želiš. Borit ću se s tobom u tvom dvorištu ako želiš - unio se u lice Furyju WBC prvak nakon slavlja protiv Poljaka Artura Szpilke svojim 35. nokautom (omjer pobjeda, 36-0, op.a.).

- Slušaj me, bilo kad, bilo gdje. Proći ćeš kao Kličko, čuješ li me. Ti si propalica - urlao je Fury prije no što su razdvojili uzjapureni dvojac.

Čim su borci bili na sigurnoj udaljenosti, Wilder je ponovno dobio mikrofon.

- Ovo nije moj stil. Trebao si biti glumac, a ne bokser. Možeš ti hodati okolo i propovijedati, ali kada dođeš u ring sa mnom, ja ću te 'krstiti'. Reci datum, Tysone, reci datum. Svi znamo da si lažnjak - govorio je Wilder dok se Fury teatralno skidao u pozadini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.