BORILAČKI SPORTOVI

Krvavi okršaj o kojem priča borilački svijet: Nakon prljavog poteza doživio iznenađenje karijere!

Ispao mu štitnik za zube

Autor:(A. Vr.)

1.3.2016

Glavna borba UFC-ovog turnira koji je u subotu navečer održan u Londonu završila je rijetko viđenim scenarijem - engleski borac Michael Bisping bio je već nokautiran nakon prljavog poteza njegovog protivnika Andersona Silve, ali je igrom slučaja na kraju slavio veliku pobjedu.

Najzanimljivi trenutak inače ravnopravne borbe dogodio se krajem treće runde kada je Bispingu u jednom trnutku ispao štitnik za zube.

Britanac se okrenuo prema sucu tražeći da zaustavi borbu kako bi uzeo štitnik, a Silva je iskoristio nepažnju protivnika i 'letećim koljenom' ga pogodio ravno u glavu.

Mnogi su ovaj Brazilčev potez opisali prljaviom, iako je Bisping i sam poslije rekao kako je pogriješio što je u tom trenutku pokušao zaustaviti borbu.

Nova kontroverza dogodila se odmah koju sekundu poslije - Bisping je nokautiran ležao na podu, Anderson je već počeo slaviti, ali sudac nije označio kraj borbe jer se nokaut dogodio sekundu prije isteka runde. Domaći je borac dobio novo vrijeme za povratak u meč i na kraju je pobijedio odlukom sudaca, iako je pretrpio brutalan nokaut i dobio još nekoliko udaraca zbog kojih na trenutke jedva vidio protivnika od krvi koja mu se slijevala niz lice.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.