BORILAČKI SPORTOVI

Potez Mayweathera sigurno više boli McGregora od poraza protiv Diaza!

Nagradio američkog heroja

Autor:(A. Vr.)

7.3.2016

 

Poraz irskog UFC borca Conora McGregora od Natea Diaza šokirao je mnoge, dok je penzionisanog boksera Floyda Mayweathera oduševio do te mjere da je dodatno nagradio američkog heroja.

Za početak podsjetimo da su McGregor i Mayweather izmijenili nekoliko 'udaraca' preko medija u posljednjih nekoliko mjeseci, a nakon što je 'lajavi' McGregor doživio neočekivani poraz američki bokser odlučio je dodatni dodatne soli na ranu. Putem medija je objavio kako je Diazu poslao torbu u kojoj je u novčanicama izbrojao milion dolara!

"Smiješno je kako su dvoje ljudi, Ronda Rousey i Conor McGregor, koji govore puno sra... na kraju dobili što su zaslužili. Odsada, svako ko ih pobijedi u budućim borbama dobit će od mene milion dolara iz jednostavnog razloga što ne podnosim ovo dvoje jeb......! McGregor bi se trebao koncentrisati na razvijanje svoje vještine i odlučiti se u kojoj će se kategoriji boriti, a manje brinuti i pričati o borbi sa mnom. Uvjeren sam da mu je sada dosta sramoćenja", rekao je Mayweather.

'The Money' je rekao da bi poslao i Holly Holm milion dolara da nijeporažena u borbi prije McGregora i Diaza od Mieshe Tate.

Rousey i McGregor bili su glavne zvijezde UFC-a prije nego su se putem medija 'zakačili' s Mayweatherom. Rousey je bila na 12-0 u UFC-u, a potom je doživjela šok od Holm, dok je McGregor bio na nizu od 15 uzastopnih pobjeda.

Ko će i kada biti sljedeći protivnici posrnulih zvijezdi tek ćemo saznati...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.