BORILAČKI SPORTOVI

Brutalno nokautirao protivnika, spremio ga u bolnicu i završio na naslovnicama!

Mnogi su odmah ovaj nokaut proglasili za nokaut godine

Autor:(A. Vr.)

19.4.2016

 

Američki bokser Mason Menard prošloga je petka fantastično nokautirao Eudyja Bernarda, a mnogi su odmah ovaj nokaut proglasili za nokaut godine.

Iako smo tek u četvrtom mjesecu 2016. godine, bokserski stručnjaci i zaljubljenici u ovaj plemeniti sport pričaju o nokautu Menarda i dive mu se. Menard i Bernardo su se prošlog petka susreli na priredbi u Veroni, New York.

O ovoj borbi većina medija ne bi niti izvještavalo, ali on je ipak dospio na naslovnice zahvaljujući nokautu kojim je Menard stigao do svoje 31. pobjede iz 32 nastupa krajem treće runde.

Inače, ovaj meč je održan u poluteškoj kategoriji (osam rundi), ali završio je ranije. Bernardu je ovo bio prvi poraz u 22 profesionalna nastupa.

Poraženi borac je ring napustio na nosilima te je prevezen u bolnicu, a iz iste je pušten već idućeg jutra.

- U normalnim okolnostima, ne bi niti pisali o ovom meču. Ali, ovoga puta napravili smo iznimku na koju nas je natjerao Menard sa svojim nokautom. Bokser iz Louisiane sjajno je rušio Dominikanca desnim krošeom. Ubrzo su se liječnici stvorili u ringu i nokautiranog boksra iznijeli na nosilima - piše poznati borilački portal Bloody Elbow.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.