Poruka za McGregora ledi krv u žilama: Odgrist ću ti glavu i pljuvati tvoju krv po oktagonu! (VIDEO)

Amerikanac napao Irca

(Redakcija)
24.12.2016 17:47

UFC-ov prvak u velter kategoriji Tyron Woodley otišao je korak dalje u "trash-talku" kojim većina boraca diže cijenu i atmosferu uoči mečeva.

Amerikanac je napao Irca Conora McGregora, poznatog kao jednog od najbahatijih boraca današnjice i na nimalo lijep način ponudio mu okršaj pred njegovim navijačima u Dublinu.

- Ako to želi, Conor to može i dobiti. On zna kako stupiti u kontakt s Danom, on zna kako pripremiti ugovor, ali i on se zapravo ne želi boriti. Pri tome ne govorim da bi on trebao imati želju za ovu borbom jer ja ipak nisam neki mali lik. Ja nisam Nate Diaz. Nate nije velteraš i on se nije dobro proveo u velteru jer je jednostavno bio premalen za kategoriji u kojoj ima nekoliko pravih gorila. Ako želiš to odraditi s lavom i pri tome ostati bez glave koju ću ti odgristi, a zatim i pljuvati tvoju krv po cijelom oktagonu, dok ti s tom šašavom tetovažom tigra izgledaš kao klaun s klaunom na prsima, mi to možemo napraviti. Možemo to učiniti i u Irskoj, Dublinu, ali i iza White Castlea (fast food restoran, op.a.). Meni je svejedno. Ako se želiš potući, ako želiš zaraditi ovaj novac, hajde da to učinimo. Ako pak ne želiš, onda začepi usta - poručio je Woodley McGregoru putem videa na svom YouTube kanalu.

 

 

NA VRH