BORILAČKI SPORTOVI

Cro Cop iz Japana: Baruto je ogroman, ali vjerujem u sebe

Saitama Arene centar sutrašnjeg spektakla

Redakcija

30.12.2016

Za uzbudljivi kraj sportske 2016. godine u regionu pobrinuo se  Mirko Filipović koji je pobjedom protiv King Moa izborio plasman u polufinale Rizin Fighting World Grand-Prixa.

Nova borba na rasporedu je u subotu ujutro po našem vremenu kada nešto nakon 7 sati Cro Cop i Baruto ulaze u ring Saitama Arene.

Gledatelji će Mirkovu borbu moći pogledati i na Novoj TV u subotu u 20.55 (i putem Telemacha TV-a), a ovisno o ishodu meča i finalnu borbu za naslov prvaka.

Mirko dan uoči finalne runde nije stigao na predstavljanje boraca.

- Osjećam se dobro. Problem mi je, kao uvijek uhvatiti ritam spavanja. Koristim svaku priliku da se naspavam kad mi se spava bez obzira koje je doba dan - rekao je Filipović, koje je u večernjim satima po japanskom vremenu upravo završio trening.

- Čeka me sutra Baruto, ako njega prođem idem na pobjednika meča Aliakbari – Moldavsky. Vjerujem u sebe, vjerujem da ću proći Baruta iako je to ogroman čovjek od 180 kilograma i dva metra visine – dodao je Filipović, za Dnevnik.hr.

Cro Cop i Baruto na rasporedu su kao drugi meč programa na Staru godinu.

- Na mojoj su strani brzina i borilačko umijeće. On je iznimno jak čovjek, dolazi iz suma i pokušat će me baciti dolje. Moje je da mu to ne dopustim - rekao je Mirko.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.