BORILAČKI SPORTOVI

Beljo za Avaz.ba iz Njemačke: Vjerujem u sebe i očekujem pobjedu

Jedan od najboljih naših profesionalnih boksera

A. SOKOLOVIĆ

11.2.2017

Osjećam se super i vjerujem u sebe. Nadam se da će mi i Bog večeras podariti snagu da ostvarim pobjedu. Svima hvala na podršci koju mi upućujete. To mislim na sav narod iz Bosne i Hercegovine.

To je za portal Avaz.ba danas kazao Damir Beljo, jedan od najboljih naših profesionalnih boksera i višestruki prvak, koji se večeras u njemačkom Dusseldorfu vraća u ring.

Protivnik našeg šampiona bit će Rumun Mihai Macovei.

- O protivniku ne znam mnogo, ali se nadam da ne bih trebao imati problema. Ponavljam, vjerujem u sebe – kazao je Beljo za naš portal.

Direktnog TV prijenosa iz Dusseldorfa, na žalost, neće biti. Program počinje u 18 sati, Beljin meč je jedan od posljednjih, pa bi se naš šampion u ringu trebao naći oko 21:30 sati. 

Podsjećamo, Beljo je zbog povrede nakon saobraćajne nesreće u Mostaru morao odustati od borbe za titulu svjetskog prvaka u WBO verziji i ovaj meč u Dussledorfu je sjajna prilika da povrati reputaciju koju ima među najboljim svjetskim profesionalnim bokserima.

- Ovo je prilika da se vratiti još jači i spreman dočekati meč za svjetski naslov, te ponosno promovisati sebe i zemlju iz koje dolazim - podvukao je Beljo.   
 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.