BORILAČKI SPORTOVI

Ovo ste svi željeli vidjeti: Conor McGregor protiv Pauliea Malignaggia na sparingu uz knockdown!

Avaz.ba

12.8.2017

Sedam dana nakon što je Paulie Malignaggi napustio kamp Conora McGregora, te krenuo u medijski rat protiv Irca, pojavile su se snimke na kojima se može vidjeti kako je on izgledao na sparingu protiv McGregora. Na jednoj od njih se vidi kako je očito poslan u ‘knockdown’.

Malignaggi je izjavio kako je kamp napustio zbog laži, gdje je kao jednu od njih naveo to da je tijekom sparinga bio poslan na pod. Sve je to bilo potkrijepljeno fotografijom, no bivši boksački profesionalac je izjavio kako ga je objektiv kamere uhvatio u trenutku kada je bio odgurnut, te da nije pao od udarca. No, u dvorani su se nalazile neke kamere, što je čudno budući da su medijima kolale informacije kako se u dvorani nisu smjeli unositi niti mobilni telefoni te da se sve radi u žestokoj tajnosti, a snimke je objavio predsjednik UFC-a Dana White:

“Ovo je snimka koju ste svi željeli vidjeti, Conor McGregor protiv Pauliea Malignaggia. Ovo je za sve one koji misle da Conor ne može boksati. Ovo će biti prava BORBA!!!”

Malignaggi na snimkama izgleda uistinu loše, te je dojam kako se McGregor poigravao s njim. Za njega bi posebno bolna trebala biti snimka na kojoj se vidi kako je na pod ipak poslan udarcem, koja zapravo opovrgava ono sve što je govorio proteklih dana. Recimo i da se Malignaggi oglasio putem profila svoje društvene mreže i da je pozvao Danu Whitea da objavi punu, necenzuriranu snimku sparinga, jer je navodno razbio McGregora.

Malo je teško to za povjerovati, ne samo zbog ovih nekoliko sekundi sparinga, nego i zbog činjenice da je Conorovo lice netaknuto od početka kampa, a da je Malignaggi više puta izgledao kao da ga je kamion udario. Udarci koje McGregor u ovim snimkama upućuje i pogađaju lice bivšeg sparing partnera djeluju moćno i zaista će biti zanimljivo vidjeti hoće li uspjeti pogoditi lice neporaženog prvaka svijeta Mayweathera.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.