BORILAČKI SPORTOVI

Nova MMA ljepotica neprepoznatljiva nakon borbe

Avaz.ba

24.10.2017

Prošlog vikenda na spektaklu Bellator 185 drugi je put u ovoj drugoj po jačini MMA organizaciji nastupila Heather Hardy. Atraktivna Amerikanka poznata je boksačica koja još uvijek drži WBC pojas u bantamu.

No svoj drugi MMA nastup neće pamtiti po dobrom. Nakon pobjede u svom prvom nastupu u Bellatoru, u drugom je poražena od debitantice Kristine Williams. Bio je to veliki šok, kako za Hardy i njezine navijače, tako i za čelnike Bellatora koji su je predodredili za svoju novu zvijezdu koja može konkurirati borkinjama iz UFC-a.

Izgled njenog lica na kraju borbe s Williams najbolje dočarava koliko je to težak poraz bio. Pretrpjela je frakturu nosa, lice je bilo krvavo...


Curi iz New Yorka možete slomiti nos, ali ne i duh

No boksačicu rođenu u Brooklynu neće zaustaviti jedan poraz. Sama je na svoj profil na Instagramu stavila fotografiju kakve bi se postidjeli borci nakon poraza.

- Žao mi je što sam vas sve razočarala. Dala sam sve od sebe te se nadam da se to vidjelo. Radije bih izgubila nego da gledatelji dobiju dosadnu borbu, jer cijenim svoje fanove, trenere, prijatelje i obitelj. Čestitke Kristini Williams koja je imala odgovor na sve što sam ponudila te večeri - napisala je na Instagramu.


( Instagram)

- U slučaju da se neki od vas pitaju… Da, vratit ću se! Ništa ne može izbiti borbu iz mene, čak niti ovaj slomljeni nos. Znala sam u što se upuštam kada sam krenula u ovaj sport. Ovo sve je velik rizik, ali i dugačko putovanje. Vidjet ćete koliko sam čvrsta i otporna. Gledajte me kako se vraćam' - poručila je borkinja kojoj i prezime govori da je čvrsta.

Nekoliko dana kasnije njeno je lice opet bilo u pravom izdanju.

- Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koju mi šaljete. Završila sam s dva crna oka, i slomljenim nosom na obje strane, devet šavova na licu. Sva sam otečena, ali već se sutra vraćam u dvoranu. Pojela sam pizzu, popila čašu vina i spremna sam za povratak. Nema odustajanja za ovu djevojku' - poručila je hrabra Heather.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.