UFC LONDON

Volkov nokautirao Verduma

Index.hr

19.3.2018

Iako nije bio favorit u meču protiv Fabricija Verduma (Werdum) na UFC-ovom 127. Fight Nightu u Londonu, Rus Aleksandar Volkov slavio je nokautom u četvrtoj rundi.

U izjednačenom meču do kraja treće runde bilo je očito da se Brazilac počeo umarati, što je Volkov iskoristio i počeo okretati meč u svoju korist. Na podu je pogodio Verduma s dva odlična udarca i, kad je vidio da je to uzdrmalo Brazilca, ustao je, a za njim i njegov protivnik. 

Verdum je krenuo naprijed, na šta je Volkov odgovorio s dva strašna aperkata koja su poslala Brazilca nazad na pod, i još jedan udarac bio je dovoljan da sudija prekine susret.

Za naslov teškaškog prvaka 7. jula borit će se Stipe Miočić i Daniel Cormier na UFC-u 226. Volkov se nada da će mu sljedeći protivnik biti upravo pobjednik tog meča.   

Iako je ovaj poraz Verduma udaljio od prilike da izazove Stipu Miočića na borbu za pojas teške kategorije, on je poručio da su pobjeda i poraz sastavni dio života i da je najvažnije uzdignuti se nakon pada.

- Želim se zahvaliti svima koji su bili uz mene, slali mi poruke i onima koji su sada uz mene u ovom teškom trenutku. Tužan sam, ali ostajem uzdignute glave jer su pobjeda i poraz sastavni dio života, a na tom putu je najvažnije kako se uzdignemo nakon pada. Imam sreću da mi je srce puno pozitivnosti i odlučnosti i da sam okružen osobama koje me poštuju i daju mi energiju potrebnu da nastavim svoj put ka uspjehu. Hvala vam na podršci i znajte da je meni svako od vas važan - napisao je Verdum na Instagramu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.