BORILAČKI SPORTOVI

Silva i Taleb: Protivnici iz borbe u Liverpulu se kasnije sukobili i u hotelu

Fightsite.hr

31.5.2018

Klaudio Silva (Claudio) savladao je Nordine Taleba gušenjem u prvoj rundi, u borbi glavnog programa UFC Fight Nighta u Liverpulu. Nažalost, njihov okršaj time nije završio, nego je u hotelu gotovo došlo do fizičkog obračuna.

Naime, kanadski borac je nasrnuo na Brazilca te je umalo došlo do novog fizičkog obračuna. Silva je ispričao što se dogodilo.

- UFC bi trebao reagirati na ovo i kazniti Taleba. Prolazio je i šutnuo me u nogu dok sam sjedio na podu, a onda se okrenuo prema meni i počeo me vrijeđati. Govorio je kako sam ga pokrao, kako nisam pobijedio u borbi. Kaže da sam rekao sucu da mi drži rukavice, a da sam onda to iskoristio da zatvorim gušenje - rekao je borac, čija je smirena reakcija također razlog što nije došlo do veće gužve.

Na kraju su Taleba, koji je pokušavao inicirati okršaj, odvele njegove timske kolege, dok su Brazilci sve vrijeme ostali hladni na provokaciju.

- Mi smo profesionalni borci i to nikako s njegove strane nije bilo profesionalno ponašanje. Osjećam se jako loše jer sam se došao boriti i nemam loše emocije ni prema kome, nikoga ne mrzim. Došao sam odraditi svoj posao pa sam ga na kraju samo gledao i smijao se jer ja nisam neko ko će raditi takve stvari. Nisam nikada doživio tako nešto i nije bilo ugodno - kazao je borac.

Taleb bi trebao naučiti prihvatiti poraz, budući da je iz snimke vidljivo da nikakvog varanja nije bilo. Pobjeda Silve čista je i u potpunosti zaslužena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.