SPEKTAKL Borba u prvoj sedmici oktobra

Dejna Vajt jednom izjavom o meču Mekgregora i Habiba istovremeno razočarao i zaintrigirao fanove

Fightsite.hr
06.08.2018 07:13

Varate se ako ste mislili da će UFC veliki okršaj Konora Mekgregora (Conor McGregor) i Habiba Nurmagomedova (Khabib) dodatno promovirati preko svjetske turneje.

Irac, podsjetimo, iz dana uoči borbe s Hoze Aldom (Jose Aldo), a pogotovo iz onih prije Flojda Mejvedera (Floyd Mayweather Jr), ima iskustva s takvim događanjima. No, kako je otkrio Dejna Vajt (Dana White) to će sada biti jednostavno neizvedivo.

Razlog je taj što je borba dogovorena prije nekoliko dana, a veliki rivali snage će odmjeriti već 6. oktobra za kada je zakazan UFC 229.

- Nemamo vremena za svjetsku turneju. Njih će se dvojica boriti već u prvoj sedmici oktobra i već sada kreću s trening kampom. No, učinit ćemo nešto zabavno, nešto drugačije. U ponedjeljak imamo sastanak na kojem ćemo dogovoriti detalje - objasnio je predsjednik UFC-a na pres-konferenciji nakon sinoćnje priredbe. 

Upitan o tome plaši li se nereda jednom kada Konora i Habiba stavi u istu prostoriju, Vajt je odgovorio:

- Poprilično smo uvjereni da možemo kontrolirati događanja. Ono u Njujorku je bio izolirani slučaj, tada je sve bilo gotovo, ljudi su se ukrcavali u autobus… A mislim i da je naše osoblje dobro reagiralo s obzirom na situaciju. Ništa se neće dogoditi, sve će biti u redu - zaključio je Dejna.

NA VRH