BORBE UFC još nije pronašao zamjenu

Kakav bi to obračun bio: Karlos Antonio ponudio se za meč s Paulom Kostom

Obratio se preko službenog Twitter naloga

Fightsite.hr
22.08.2018 06:55

Joel Romero (Yoel) se neće boriti protiv Paula Koste (Costa) na UFC-u 230, koji je zakazan za 3. novembar na "Madison Square Gardenu" u Njujorku. Kubanac je obavijestio čelnike UFC-a da jednostvno nije spreman.

- Trenutno čekam. Moj menadžer je rekao Dani da se mogu boriti, ali ne sada. Možda za četiri ili pet mjeseci. Volio bih se boriti na tom eventu, no ipak moram pričekati. Moram biti pametan i boriti se tek kad doktori kažu da mogu - izjavio je Romero tokom razgovora s Arijelom Helvanijem (Helwani) na ESPN-u te je dodao:

- Moje oko nije spremno. Želim se boriti, ali tako je, kako je. Doktor mi je rekao da se ne mogu boriti. Svaki put kada imaš priliku boriti se u "Madison Square Gardenu", zapravo ispisuješ historiju. Ali, nažalost, ja moram čekati.

UFC još nije pronašao zamjenu za Kostu. No, nije da se niko ne nudi. Odmah po objavi da je Romero otpao, javio se drugi Brazilac iz srednjaškog rostera Karlos Antonio (Carlos).

On se javnosti, UFC-u i Kosti obratio preko službenog Twittera i kaže da će ''pokazati svijetu šta se događalo kada su u prošlosti znali međusobno sparirati…''

- Hej, Paulo Kosta! Dopusti mi da popunim rupu koja je nastala odustajanjem Romera. Neka svijet vidi kako su naši sparinzi nekoć prolazili - stoji u poruci nadolazećeg brazilskog srednjaša.

NA VRH