BORILAČKI SPORTOVI

Supruga Habiba Nurmagomedova prava je misterija: Niko ne zna kako ona izgleda

Net.hr

10.10.2018

Ruski borac Habib Nurmagomedov (27-0-0), rodom iz Dagestana, republike u Ruskoj Federaciji smještene u istočnom dijelu Sjevernog Kavkaza, u središtu je zanimanja medija i javnosti diljem svijeta.

Nurmagomedov je prošle subote u Las Vegasu, na UFC 229 eventu, u četvrtoj rundi gušenjem natjerao svog velikog suparnika Konora Mekgregora (Conora McGregora) na predaju, a nakon toga preskočio ogradu kako bi se potukao s Mekgregorovim jiu-jitsu trenerom Danisom, tako izazvavši masovnu tučnjavu i opći kaos u T-Mobile Areni.

Oženio se 2013. godine, ali…

Možda ne znate, Habib Nurmagomedov se oženio 2013. godine, ali do dana današnjeg nitko ne zna kako izgleda njegova supruga. Naime, procurile su fotografije s njegova vjenčanja na kojem mladu nitko nije vidio. Supruga je tijekom vjenčanja i za vrijeme veselja nakon vjerskog obreda bila prekrivena velom, jer muslimanska vjera Habibu ne dopušta da svoju suprugu javno prikazuje.

Stoga je ova žena pravi misterij za sve Nurmagomedove obožavatelje. Privatan život Habib čuva kao “zmija noge”. Javnost ne zna kako mu se supruga zove, ali poznato je, kako su pisali svjetski mediji, kako s njom ima kćer i sina. Sina je nazvao Mohammed. Kćer je dobio 2015., a sina dvije godine poslije.

Otočni mediji o tajanstvenoj supruzi

Nadalje, svjetski mediji pišu kako se zna da je Habibova supruga dobro poznata u svijetu celebrityja i nagađa se kako izgleda, jer je u medije procurila njezina navodna fotografija tokom noćnog izlaska s Ritom Orom i Luisom Hamiltonom (Lewisom Hamiltonom). No, niko nije sto posto siguran da je zanosna dama s fotografije s Habibom uistinu i njegova supruga. Britanski tabloid The Sun također piše:

“Mrs. Habib: Ko je Nurmagomedova supruga, koliko djece imaju, gdje žive?”

Spomenuti medij, nadalje, javlja kako je obitelj Nurmagomedov smještena u Mahačkali, u Dagestanu.

Irsko izdanje britanskog tabloida The Mirrora ističe kako tajanstvenoj supruzi ime nikad nije otkriveno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.