BORBE

Gorostas od 150 kilograma ulazi u MMA: Hoće li u kavezu biti impresivan kao na filmu i u teretani

Poznat je po svojoj impresivnoj mišićnoj masi, a sada ćemo ga gledati u ringu

Ford: Visok preko dva metra i ima skoro 150 kilograma

Gol.hr

18.10.2018

Poznata poljska organizacija KSW potpisala je ugovor s 33-godišnjim Martinom Fordom (Martyn). Ne radi se o MMA borcu, već o bodibilderu koji se okušao i kao glumac u nekim filmovima. No, njegova impresivna pojava dat će publicitet KSW-u jer je široj javnosti uvijek zanimljivo gledati ovakve likove u borbama.

Ford je viši od dva metra i ima skoro 150 kilograma. Tijelo mu je tetovirano, a nosi nadimak ''Noćna mora''. Možda bi bio idealniji kandidat za tzv. kečere, američku predstavu gdje se lažni borci bacaju i glume borbu, ali Ford se želio okušati u stvarnoj borbi.

Novopečeni MMA borac u životu je igrao kriket. Sanjao je da će postati profesionalac.

- Bio sam izgubljen kada sam prestao igrati. Bio sam uvjeren da ću otići u profesionalce. No, to se nije dogodilo. Bilo je tu povreda, nisam imao sreće, a onda sam izgubio volju. No, zbog toga sam odlučio da ću uspjeti u nečemu - nedavno je opisao Ford svoj put.

Rekao je da je uvijek imao ludu ambiciju i želju za pobjedom. 

- Danas putujem svijetom kao fitnes model, snimio sam nekoliko filmova - rekao je on.


View this post on Instagram

It’s ON..... @ksw_mma every day is a journey, now it’s time to do what I do best. Prove the naysayers wrong, give hope to underdog, and show just what can be done with hard work, mind set and focus. Time after time I have over come obstacles in life, it’s time to do it again, and I can’t wait !!! Let’s be honest, we all want to win, be successful and the best. But it’s what you are willing to do, how hard your willing to work and how far you can push yourself mentally and physically that counts. Why am I doing this ??? Because I want to set an example to my daughters that in life, the only limits we have are limits we set ourselves. I know many who don’t understand will criticise, hate and tell me I’m shit 😂😂😂 this is fine, wait till fight night to pass judgement. Fact still remains, I’ve achieved plenty so far in m my life, now it’s time to achieve more. @ksw_mma @sidmogulmanagement #martynford #mma #fightnight

A post shared by Martyn Ford (@martynfordofficial) on

Ford je glumio u filmovima poput ''Kingsman: The Golden Circle'' i ''Final score''. Naravno, uvijek glumi neke gorostase, jer to svojom pojavom uistinu jest.

No, što jedan bodibilder može u stvarnoj tučnjavi? Uprkos svojim istaknutim mišićima, njihova je pokretljivost vrlo, vrlo loša.


- Vjerovali ili ne, nekad sam bio vrlo pokretljiv. Vratit ću se, toliko znam. Smanjit ću masu treninzima i povećati rastezljivost i fleksibilnost. Ključ je eksplozivnost - napisao je nedavno na Instagramu.

Hejterima poručio neka pričekaju borbu

Početkom sljedeće godine vidjet ćemo koliko se Ford uspio prilagoditi sposobnostima borca. Ne znamo koga će mu KSW dati u prvom meču, ali sigurno da ring ili kavez nisu niti filmski set niti teretana.

- Vrijeme je da neistomišljenicima pokažem da su u krivu te da pokažem što se može s puno rada i fokusiranjem. Mnogo sam puta u životu nailazio na prepreke, vrijeme je da pređem još jednu. Budimo iskreni, svi mi želimo pobijediti i biti uspješni, ali pitanje je koliko ste spremni raditi - istakao je Ford.

Na pitanje zašto ovo radi rekao je da želi dati primjer svojim kćerima da u životu postoje samo one granice koje smo postavili samo sebi.

- Znam da mnogi ne razumiju i da će kritizirati, hejtati, govoriti svašta, ali to je sve OK. Čekajte noć borbe za krajnji zaključak - poručio je Ford.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.