LJEPOTICE U OKTAGONU Više pažnje privlače fotografijama nego svojim djelima

Nakon najveće u historiji, slijedi i najvatrenija borba

UFC planira povećati gledanost

Index.hr

Rejčel Ostovič i Pejdž Vanzant

Foto: Instagram


UFC radi na organizaciji najseksi borbe u historiji. Najveća borilačka organizacija gledanost planira povećati borbom između Rejčel Ostovič (Rachael Ostovich) i Pejdž Vanzant (Paige VanZant).

Riječ je o borkinjama koje više pažnje privlače fotografijama na Instagramu nego svojim djelima u oktagonu.  

Ostovič ima samo dvije borbe u UFC-u, a čak 300 hiljada pratilaca na Instagramu.

Mnogi me ljudi pitaju želim li se baviti modelingom ili nečim drugim u industriji zabave, ali moj prioritet je MMA. Ukoliko se nešto takvo pojavi nakon moje karijere, svakako ću biti zainteresirana, no trenutno mi je bitna jedino MMA karijera - poručila je Ostovič, bivša hrvačica. 

''Znam da me nekada gledajući drugačije zbog mog izgleda, gledaju me kao bezopasnu curu, ali to mi čak i odgovara. Ja ću biti spremna, a one neka mi dođu u kavez pa će vidjeti što mogu'', dodala je Rejčel. 

Vanzant ima nešto bogatiju UFC karijeru s četiri pobjede i tri poraza.

- MMA mi je spasio život, spasio me kao osobu - izjavila je nedavno Vanzant i otkrila da je bila na korak do samoubistva.

Prije desetak godina kao srednjoškolka je silovana. 

- Izmjenjivali su se na meni, mijenjali pozicije, pokušala sam se boriti, ali bezuspješno. Udovi su mu bili kao mokri cement, a u mozgu teška magla. Budna sam i svjesna, ali tijelo mi je bilo mrtvo. Nisam ih mogla zaustaviti - opisala je detalje mlada sportašica za koju su problemi tek počeli nakon silovanja.

''Nisam vidjela drugi izlaz osim samoubistva. Kad ste u takvoj poziciji, kad osjećate toliku bol, ne želite umrijeti, ali ne želite da vas više boli'', ispričala je Vanzant.  

Danas ovu borkinju, koja svojom pričom i uspjehom želi inspirirati sve one koje su se našle u sličnoj situaciji, na Instagramu prati skoro dva miliona ljudi.
View this post on Instagram

🌸

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

View this post on Instagram

Stripes 🖤

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

View this post on Instagram

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich) on

NA VRH

Podijeli članak na