BORBE

Mekgregor i De la Hoja žestoko popljuvali Mejvedera

Fightsite.hr

6.11.2018

Novi poslovno-sportski potez Flojda Mejvedera (Floyd Mayweather) baš i nije najbolje sjeo dvojici bivših protivnika te poslovnih konkurenata. Oskar de la Hoja (Oscar De La Hoya) i Konor Mekgregor (Conor McGregor) tako su se na Instagramu bacili u “pljuvačinu”.

De la Hoja je, inače, osoba koja voli kritizirati Mejvedera putem društvenih mreža, a kada se pojavi prilika, uvijek će je iskoristiti, prenosi "Fightsite.hr".

Tako je De la Hoja objavio dvije fotografije. Na jednoj je Flojda nazvao osuđenim kriminalcem koji je loš za boks, a na drugoj je stavio Flojda u suzama uz komentar kako plaču nema mjesta u boksu.



Konor Mekgregor (Conor McGregor) odlučio je baš direktno ismijati Flojda i odluku da se bori protiv Tenšina Nasukave (Tenshina Nasukawe).

- Je li ti to odjeća za trening ili za saunu, Flojd, haha? Je li vruće u Tokiju ili koja je priča oko ovoga? Klimatska promjena nije šala haha. I ko je taj mali šu*** kraj tebe? Ovo je ludo sra**. Je li to Rush Hour 5? Chris Tucker i Jackie Chan se vraćaju. Je**** briljantno. Ti si ludi mali gad, Flojde - napisao je Mekgregor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.