BORILAČKI SPORTOVI

Nasukava odgovorio Mekgregoru: Čast bi mi bilo boriti se protiv tebe, ovo su moji uvjeti!

Ne možemo zaključiti je li bio ozbiljan u svom prozivanju ili je u pitanju šala na račun Flojda

Tenšin Nasukava i Konor Mekgregor. Agencije

Fightsite.hr

8.1.2019

Nakon što je Konor Mekgregor (Conor McGregor) izrazio želju za borbom protiv Tenšina Nasukave (Tenshin Nasukawa), javio se i mladi Japanac. On je odgovorio direktno Mekgregoru, izrazivši zanimanje za meč te je iznio i uvjete.

Iako ne možemo zaključiti je li Mekgregor bio ozbiljan u svom prozivanju ili je u pitanju šala na račun Flojda Mejvedera (Floyd Mayweather), ne treba čuditi da su se borilački mediji o njegovoj poruci raspisali. Tako nije dugo trebalo da isto dođe i do 20-godišnjeg Nasukave, koji se baš i nije proslavio posljednjeg dana prošle godine u meču protiv Mejvedera. Mnogi su čak njihov meč smatrali namještenim.

Japanac je odgovorio vrlo zanimljivom porukom, u kojem je na neki način prihvatio izazov. No, uz uvjete koje je sam postavio.

- Dragi gospodine Mekgregor, hvala vam što ste zapamtili moje ime. Počašćen sam i ponosan što uopće razmišljate o borbi protiv mene. 58 kilograma, pravi kickboxing i sigurno će nas to dovesti u ring negdje u bližoj budućnosti - napisao je Nasukava, koji je briljantan u svojoj dosadašnjoj profesionalnoj karijeri.

Čini se da je ovom mladom borcu Mejveder bio dovoljna škola da o nečemu sličnom više ne razmišlja. Tako ova poruka upućena Mekgregoru zapravo zvuči vrlo simpatično i upućena je na pravi način.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.