ŠAMPIONI

Poznati novi detalji o lokaciji i terminu velikog revanša između Farija i Vajldera

Dio stranih medija već upozorava "Kralja Cigana" kako će morati nešto promijeniti u svom stilu

Fari i Vajlder. Instagram

Fightsite.hr

13.1.2019

Sve je izglednije da će Tajson Fari (Tyson Fury) i Dontej Vajlder (Deontay Wilder) odraditi revanš, a nove detalje u pregovorima iznio je promotor britanskog teškaša Frenk Voren (Frank Warren). 

Voren tvrdi da će se revanš održati u SAD, a kao jedna od opcija spominje se Las Vegas. Što se tiče datuma, isti još nije preciziran, ali bi se, prema najnovijim informacijama, trebalo raditi o nekom terminu prije juna.

- Sve vodi prema dvorani u SAD, tamo se skriva novac. Oni žele meč na američkom tlu i mislim da će se borba dogoditi prije juna - potvrdio je Voren za ESPN pa usput komentirao i situaciju s Entonijem Džošuom (Anthony Joshua).

Rekao je da će se Džošua boriti s Dilianom Vajtom (Dillian Whyte) ili Džerelom Milerom (Jarrell Miller).

- Svi to znamo. Džošua im donosi hrpu love i to žele maksimalno iskoristiti - kaže Voren.

Nove vijesti o borbi s Vajlderom nisu baš onakve kakvima su se nadali Farijevi fanovi koji su željeli ovaj meč na području Ujedinjenog Kraljevstva. Za Farija je pak dobro to što će, vjerovatno, odmah dobiti revanš i za to biti pošteno plaćen, ali dio stranih medija već upozorava "Kralja Cigana" kako će morati nešto promijeniti u svom stilu. 

Pritom aludiraju na činjenicu da će Vajlder boksati pred domaćom publikom te uz to imati prednost u očima američkih sudija koji više cijene agresivan stil borbe, a ne onakav kakav gaji bivši prvak svijeta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.