BORBE

Do sada nepoznat detalj: Habib, umjesto na Danisa, umalo skočio na slavnog Leonarda Dikaprija

Podsjećamo, u najvećoj borbi u historiji UFC-a Habib Nurmagomedov je brutalno pretukao Konora Mekgregora

Avaz.ba

5.2.2019

Ovih dana pojavila se vrlo zanimljiva, a do sada nepoznata informacija, vezana za incident nakon UFC-a 229 u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Podsjećamo, u najvećoj borbi u historiji UFC-a Habib Nurmagomedov (Khabib) je brutalno pretukao Konora Mekgregora (Conor McGregor) i tako odbranio naslov u lakoj kategoriji.

Epilog svega je velika kazna Nurmagomedovu, koji će platiti pola miliona dolara, uz 9 mjeseci suspenzije. Mekgregor je, s druge strane, prošao puno blaže sa samo 50 hiljada dolara kazne i 6 mjeseci bez nastupa, prenosi Fightsite.

No, Habib je mogao platiti i puno veću novčanu sumu da je slučajno udario na slavnog holivudskog glumca Leonarda Dikaprija (DiCaprio). Naime, upravo je Dikaprio bio samo nekoliko stolica udaljen od mjesta gdje je Nurmagomedov planirao “naskočiti” na Dilona Danisa. A kada je nastao haos i naguravanje, Orao je, umjesto na Danisa, gotovo s dvije noge skočio na slavnog glumca.

- On sam mi je to rekao - otkrio je UFC.

- Sjedio sam pet metara od tog mjesta i gotovo da si "sletio" na mene – to mi je rekao - dodao je Dagestanac, prepričavajući svoj razgovor s Leonardom Dikaprijem, čestim gostom UFC-ovim eventima i velikim MMA fanom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.