NAJAVE

Sprema se novi spektakl: Fjuri i Vajlder će se boriti u maju

WBC organizacija želi da se ova borba dogodi

Sulaiman: Jako bitna borba za svijet boksa. Arhiv

24sata.hr

15.2.2019

Diontej Vajlder (Deontay Wilder) i Tajson Fjuri (Tyson Fury) u ponedjeljak će i službeno najaviti svoju borbu, doznaje engleski Sun.

Dvojac se borio u decembru, a nakon što je borba završila neriješeno iako je po mnogima Fjuri bio bolji, špekulira se o revanšu.

WBC organizacija također želi da se ova borba dogodi, pa je predsjednik Mauricio Sulaiman već dva puta pomjerao rok do kojeg Vajlder i Fjuri mogu dogovoriti sve detalje borbe. Drugi rok bio je u utorak, a Sulaiman je sada optimističan kako je u ponedjeljak sve gotovo.

- Obojica su u pregovorima pokazali dobru vjeru i sve ide u dobrom smjeru, nastavit ću nadgledati i do ponedjeljka odlučiti hoću li se uplesti - rekao je Sulaiman pa objasnio zašto u WBC-u žele da uspije dogovor između boraca.

- Cilj je da uvijek promotori sami dogovore borbu, a ova je borba  bitna za svijet boksa i naša je dužnost iskoristiti sve što imamo kako bi se ona ponovno dogodila.

Sa Sulaimanovom pričom poklapa se i ona Fjurijevog promotora Frenka Vorena (Frank Warren), koji je rekao kako će u ponedjeljak Tajson imati važnu objavu.

- Radili smo na nekim stvarima i mislim da će Fjuri svoju budućnost najaviti u ponedjeljak - rekao je za TalkSport.

Čini se da je sve skoro pa dogovoreno, a borba bi se trebala održati 18. maja u Njujorku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.