BEZ DLAKE NA JEZIKU

Opasna ljepotica šokirala WWE i MMA svijet: Sve je namješteno, nijedna od tih ku*** me ne može dotaknuti

Svi elitni portali koji prate borbu reagirali na njene izjave

Ronda Rouzi: Prekršila glavno pravilo. AFP

Fightsite.hr

9.3.2019

Ronda Rouzi (Rousey) uskoro bi trebala postati prva žena u historiji koja će predvoditi najveću ''kečersku'' godišnju priredbu "Wrestlemaniu". Međutim, čini se da joj baš i ne cvjetaju ruže po pitanju saradnje sa šefovima. 

Ona je, između ostalog, prekršila njihovo glavno pravilo, javno izjavivši ono što zapravo svi znaju, da su sve njihove borbe namještene, prenosi "Fightsite".

Tokom posljednjeg dijela epizode YouTube serijala ''Ronda on the Road'', koji prati njena putovanja na WWE događanjima, Ronda se odjednom obrušila upravo na WWE, iako niko ne zna iz kojeg razloga se na to odlučila. 

- Ne želim više odrađivati njihovu je*enu glumu. Mogu reći da je to sve dio nastupa, ali od sada ću raditi sve samo onako kako ja želim. Oni mi mogu pokušati objasniti šta žele, ali je*eš njih. Je*eš sve njih, uključujući cijeli WWE svijet! Spremna sam izraziti nepoštovanje prema sportu koji toliko vole. Hrvanje je namješteno! Sve je u scenariju! Nije stvarno! Niti jedna od tih k**** me ne može ni dotaknuti - izjavila je bivša UFC zvijezda i najveća ženska MMA zvijezda u historiji.

Fanovi i analitičari profesionalnog hrvanja odmah su krenuli s pretpostavkama i špekulacijama zbog čega je Ronda imala takav istup, ali niko nema pravi odgovor. 

U svakom slučaju Ronda je ovim navukla bijes fanova, a možda i poslodavaca. Naravno, nije isključeno kako je i ovo sve dio svojevrsne glume, odnosno scenarija u dogovoru s vlasnicima WWE-a. 

No, Ronda Rouzi digla je na noge svijet WWE-a, ali i MMA-a, budući da su svi elitni portali koji prate slobodnu borbu reagirali na njene izjave. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.