BORILAČKI SPORTOVI Flojd pokazao na sat vrijedan više od 16 miliona eura

Mejveder odgovorio Makgregoru: Niko me ne može pobijediti

Revanš će biti zanimljiv, bez sumnje, napisao je Konor

Avaz.ba
10.03.2019 12:36

Mejveder: Svi žele revanš sa mnom

Foto: Printscreen: YouTube

Flojd Džoj Mejveder ml. (Floyd Joy Mayweather, Jr) je regirao na izjavu bivšeg UFC prvaka Konora Makgregora (Conor McGregor), koji se u nedavnoj objavi na društvenim mrežama dotaknuo revanša protiv penzionisane boksačke zvijezde.

- Revanš će biti zanimljiv, bez sumnje - napisao je Makgregor na svom Twitter profilu, gdje je komentirao svoj boksački debi iz 2017. u kojem ga je Mejveder porazio tehničkim nokautom u desetoj rundi.

TMZ je uhvatio Mejvedera i tražio ga da komentira izjavu Irca.

- Svi žele revanš sa mnom. Ne brinite oko toga - rekao je Flojd za TMZ i pokazao svoj posebni ručni sat obložen dijamantima vrijedan više od 16 miliona eura.

Međutim, Mejveder očito nije zainteresiran niti za revanš s Kanelom Alvarezom (Canelo), za koji promotor Oskar de la Hoja (Oscar De La Hoya) tvrdi da je meč vrijedan više od 1,3 milijarde eura.

- Da, da, da, svi nešto pričaju. Ja se time uopće ne zamaram. Ja sam već zaradio više od milijardu. Vi to već znate. Ja se uopće ne brinem. Flojd je neporažen. Niko me ne može pobijediti. To već znate, čovječe - zaključio je Mejveder.

Komentari

NA VRH