INCIDENT

Skandalozan snimak Mekgregora procurio u javnost: Nije ni čudo zašto žrtva govori da je opasan

Nekadašnji prvak perolake i lake kategorije u UFC-u

Mekgregor: Nije se oglašavao nakon incidenta. Screenshot/TMZ Sports

Net.hr

15.3.2019

Američki ugledni "TMZ Sports" objavio je snimak za koji se pretpostavlja da bi mogao prikazivati posljednji incident Konora Mekgregora (Conor McGregor), u kojem je razbio, gazio i zaplijenio mobitel 22-godišnjaku Ahmedu Abdirzaku, uz ozbiljnu dozu agresivnosti i primanja za ruku Abdirzaka.

Još uvijek nije došla službena potvrda videa, niti se Mekgregor oglasio povodom istog, pa ne možemo biti sigurni u autentičnost kao niti u to da se na snimku nalazi baš irski borac, jer je snimljen samo s leđa.

No, čuju se dva udarca koja zvuče poput onoga što bi video trebao predstavljati, a čuje se i glas osobe koja potražuje svoj telefon. I portal "TMZ" ogradio se od mogućnosti navođenja da se radi o Konoru Mekgregoru. 

Incident se dogodio kada su fanovi i Mekgregor u ponedjeljak ujutro izlazili iz hotela. Prema policijskom izvještaju, fan se u jednom trenutku pokušao fotografirati s borcem, međutim Mekgregor mu je izbio mobitel iz ruke te ga potom nekoliko puta zgazio. Potom je podigao telefon s poda i otišao bez da ga je vratio.

Navodni sukob izvan kluba dogodio se u 5 sati ujutro, kad su Ahmed i njegovi prijatelji, uključujući i najboljeg prijatelja Fuada Nura (23), naletjeli na zvijezdu u hotelskom hotelu, dok su čekali da se riješi “rentanje” automobila. Konor je na kraju uhapšen, a 4 sata nakon pušten da se brani sa slobode. Američki mediji javljaju kako je Mekgregor pušten uz kauciju od 12.500 dolara (10.600 eura), dok bi se službena optužnica trebala pojaviti u roku od tri sedmice. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.