BORILAČKI SPORTOVI

Dena Vajt: Konor Mekgregor će se ponovo boriti

Konor Mekgregor. Arhiv

Avaz Sport

13.4.2019

Najveća zvijezda borilačkog sporta i UFC-a Konor Mekgregor (Conor McGregor) vraća se borbama u Oktagon, potvrdio je predsjednik UFC-a Dena Vajt (Dan White).

U intervjuu za CNN Vajt kazao je da su pregovori u toku, a isto je na svojim društvenim mrežama podijelio i sam Mekgregor.

- Konor Mekgregor će se ponovno boriti . kazao je Vajt i dodao da će u narednim sedmicama otići na Floridu gdje će razgovarati s Ircem o detaljima povratka.

- Konor i ja komuniciramo svaki dan. Razgovarali smo cijelu ovu sedmicu Pričali smo o mogućim borbama i kada bi se mogao vratiti.. Stvari su dobre između nas i uskoro ćemo nešto smisliti - poručio je šef UFC-a.

Izvanredna odluka o kraju karijere bila je reakcija na odbijen zahtjev za udjelom vlasništva u promociji, ali Vajt tvrdi da on i njegova najveća zvijezda ipak uvijek pronađu zajednički jezik.

- Konor voli biti u položaju u kojem drži karte i radi ono što želi. I, znate, on i ja pronađemo način kako da radimo zajedno i ostvarimo planove - objasnio je Vajt.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.