DRUŠTVENE MREŽE Objavila dvije zanimljive fotografije

UFC prvakinja provocira: Amanda Nunes fotografirala se odjevena samo u pojaseve

Avaz.ba
09.07.2019 10:52

Amanda Nunes

Foto: Twitter

Nakon što je savladala Holi Holm (Holly), tako i dalje ostavši dvostruka UFC prvakinja, Amanda Nunes objavila je dvije zanimljive fotografije. Na jednoj je gola u tušu, ali one strateške dijelove pokrivaju para i pojasevi, dok na drugoj pojasevi imaju svrhu odjevnog predmeta. Ujedno je ta druga fotografija "teaser" za ESPN-ov "Body Issue" u kojem će se pojaviti.

Nunes je tako napravila nešto slično kao njena sunarodnjakinja i prvakinja slamka kategorije Džesika Andrade (Jessica). Ona se fotografirala samo s pojasom i ta fotografija digla je podosta bure u MMA krugovima. Nunes je za takvo nešto iskoristila svoja dva, kojima je sakrila malo više. No, znajući kako izgleda ESPN-ov "Body Issue" za koji je najavljena, oni koje zanima dobit će mnogo više. I teško da će pojasevi tamo biti uključeni u baš svakoj fotografiji.

Bila je tu i fotografija koju smo prvu spomenuli u uvodu, uz koju je Amanda navela kako se nakon onakve borbe potrebno dobro osvježiti. Sviđalo vam se to ili ne, moramo priznati da je samo ideja fotografije vrlo zanimljiva. A i poznato je da provokativnost u svrhu promocije veoma dobro pali.

Nunes je tako napravilo nešto slično kao njena sunarodnjakinja i prvakinja slamka kategorije,  Džesika Andrade (Jessica). Ona se fotografirala samo s pojasom i ta fotografija digla je podosta bure u MMA krugovima. Nunes je za tako nešto iskoristila svoja dva, kojima je sakrila malo više. No, znajući kako izgleda ESPN-ov "Body Issue" za koji je najavljena, oni koje zanima dobit će puno više. I teško da će pojasevi tamo biti uključeni u baš svakoj fotografiji.

Bila je tu i fotografija koju smo prvu spomenuli u uvodu, uz koju je Amanda navela kako se nakon onakve borbe potrebno dobro osvježiti. Sviđalo vam se to ili ne, moramo priznati da je samo ideja fotografije vrlo zanimljiva. A i poznato je kako provokativnost u svrhu promocije jako dobro pali.

Komentari

NA VRH