DABLIN

Mekgregor ponovo "udario" po Habibu na društvenim mrežama: Svi smo vidjeli kako si se uspaničio u tom autobusu

Akteri u okatogonu iz oktobra prošle godine. Agencije

Piše: Al. Ti.

29.7.2019

Najveća borba u historiji UFC-a ona između Habiba Nurmagomedova (Khabib) i Konora Mekgregora (Conor McGregor) i dalje plijeni pažnjom sve fanove MMA.

Poraz koji je doživio u tom meču očito i dalje boli Konora, koji svako malo putem društvenih mreža uputi novu uvredu na račun Habiba. 

Tako je bilo i sada, ali pored Habiba na meti se našao i glavni sudija u borbi Herb Din (Dean).

Kao što je poznato, Nurmagomedov je u oktobru prošle godine izdominirao Mekgregora i završio ga prisiljavnjem na predaju u četvrtoj rundi. Dagestanac se velik dio meča služio svojim superiornijim hrvanjem kako bi neutralizirao bilo kakav Mekgregorov napad.

Sada je na Twitteru objavio fotografiju iz prve runde gdje se nalazi u parteru uz kavez te je u poruci sudiji Dinu poručio da je borbu trebao vratiti na noge. Za Nurmagomedova je rekao da je bio u panici kada je Mekgregor prošle godine u Njujorku bacio teretna kolica na autobus u kojem se ovaj nalazio.

- Herb moj čovječe, on mi ovdje pokušava pomirisati štitnik za prepone, prva je j**ena runda. Digni nas na noge. Pi** od borca. Panika, panika. Svi smo vidjeli kako si se uspaničio u tom autobusu. Nisi znao što bi od panike - napisao je.

Odgovor Habiba još nije došao.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.