UDARA ISPOD POJASA Henri Sehudo želi Valentinu Ševčenko u kavezu

Muškarac izazvao ženu na borbu u UFC-u: Sljedeća ćeš saviti koljena

On lovi zlato, ali mogu pristati na borbu i izgubit će to zlato zauvijek, kazala je Valentina, poznatija pod nadimkom Metak

Dž. B. / Avaz.ba
13.08.2019 15:11

U borilačkom svijetu sve se više priča o historijskoj borbi u kavezu između žene i muškarca. Već su počela prva prozivanja u UFC-u, najjačoj MMA organizaciji. 

Dvostruki prvak Henri Sehudo (Henry Cejudo) želi zlato Valentine Ševčenko pa ju je izazvao na borbu. Sehudo je na društvenim mrežama prozvao žensku prvakinju u muha kategoriji.

- Uživam u prelijepom Las Vegasu. Ali moj je mobitel pun toga da je neko imena Valentina Metak Ševčenko najdominantniji prvak svijeta. I pogodite šta? Znam da ona posjeduje zlato i ja želim to zlato. Valentina Ševčenko, imam poruku za tebe. Želim postati prvi međuspolni prvak svijeta. Prozivam te. Možeš biti sljedeća koja će saviti koljena pred Triple C-om - rekao je Sehudo. 

Ševčenko mu je odmah odgovorila: 

- Vidjela sam video, mogu mu poručiti da pazi šta želi. On lovi zlato, ali mogu pristati na borbu i izgubit će to zlato zauvijek - kazala je Valentina MMA Showu Arijela Helvanija (Ariel Helwani).

Ševčenko je prošli vikend drugi put odbranila pojas revanširavši se u Urugvaju Amerikanki Liz Karmuš (Carmouche) za pojas iz 2010. Slavila je jednoglasnom sudijskom odlukom.

Koliko je Sehudo ozbiljan s tim prijedlogom, upitao je voditelj Valentinu.

- Ne znam, djeluje mi odlučno. Ne bojim se, rekla sam nakon zadnje borbe da čekam svakoga u oktogonu. Međuspolna titula? Na prvu mi je to bilo smiješno, očekivala sam prvo neku čestitku ili takvo nešto - nasmijala se Ševčenko.

Na potezu je gazda UFC-a Dana White. Što mislite, koliko je ova ideja ostvariva?

Komentari

NA VRH