MMA SPEKTAKL "Avaz" na KSW 51 u Zagrebu

Erko Jun poražen od Puđanovskog

Poljak slavio prekidom u drugoj rundi

N. Demirović/ Avaz.ba

Pred više od 10.000 gledalaca u Areni Zagreb održan je KSW 51, spektakl u mješovitim borilačkim vještinama, u organizaciji najjače evropske asocijacije. 

Bh. borilačku scenu predstavljao je Erko Jun. On je nastupio u borbi večeri. Protivnik mu je bio 14 kilograma teži poljski kolos, nekada pet puta najjači čovjek svijeta Mariuš Puđanovski (Marousz Pudzianowski), a na kraju Jun nije dobro prošao. Puđanovski je slavio prekidom u drugoj rundi.

Inače, u Zagrebu je održano 10 borbi. Meču večeri prethodio je ogled Vase "Psihopate" Bakočevića. Crnogorca je "ugušio" Boris Mankovski (Borys Mankowski).

Treba reći da je na veoma atraktivan način slavio i hrvatski borac Ante Delija, koji je inače trebao imati meč s Denisom Stojnićem, ali bh. borac nije mogao nastupiti zbog povrede.

Vraćam se majci u Bosnu

I dok su se cijele večeri prilikom izlaska boraca u kavez smjenjivale opake numere koje bi trebale dići adrenalin borcima, Jun je imao sasvim drugačiji izlazak. Pratila ga je pjesma Halida Bešlića i stihovi "Vraćam se majci u Bosnu"...

NA VRH

Podijeli članak na