BORILAČKI SPORT Publika će uživati u borbama MMA boraca u kavezu i u mečevima u kik-boksu

U decembru "Noć šampiona - Cazin 2019"

Avaz.ba
27.11.2019 18:26

Počela prodaja ulaznica za "Noć šampiona - Cazin 2019”

Foto: Avaz

Cazin će 29. decembra biti domaćin manifestacije ”Noć šampiona - Cazin 2019”. Publika će moći uživati u borbama MMA boraca u kavezu, kao i u mečevima u kik-boksu. Menadžer i promotor manifestacije Nijaz Mujić potvrdio je veliko interesiranje gledalaca za ovaj događaj kako u BiH, tako i u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj.

Prema riječima organizatora, Cazin će ugostiti bivše i aktuelne šampione, a svoj dolazak su, između ostalih, najavili: Adnan Redžović, Enver Šljivar, Almedin Hasanagić, Nermin Bašović, Haris Čutuk, Denis Marjanović, Draženko Ninić, Dževad Poturak, Salko Mahmić, Aldin Avdić, Zijad Rizvanović, Nermin Omerčević…

- Još očekujem potvrdu dolaska nekih boraca koje smo pozvali i koji će dati dodatnu draž ovoj manifestaciji - naglasio je Mujić te je dodao:

- Dolazak u BiH ovih dana potvrdit će borci iz evropskih zemalja. Vjerujem kako će svi oni koji dođu, imati priliku da uživaju. Imali smo dosta vremena da pripremimo sve do najsitnijih detalja kako bi ovaj događaj bio nešto što se pamti.

Ulaznice za ovaj događaj već su u prodaji i mogu se kupiti preko stranice www.kupikartu.ba, ali i na prodajnim mjestima u Cazinu ("Caffe Ring"). Jedinstvena cijena je 15 KM.

Komentari

NA VRH